AntEater ontwikkelt en levert software voor de sierteelt. We zijn gespecialiseerd in EAB-software voor planten- en bloemenkwekers, ofwel software om Elektronische AanvoerBrieven mee te versturen. Op de website vindt u alle informatie over onze producten en kunt u deze bestellen en downloaden. Gebruikers kunnen op het AntEater Forum terecht voor informatie en ondersteuning. Lees meer over AntEater.

AntEater is gestopt!

Eind vorig jaar hebben we besloten AntEater op te heffen en direct daarna hebben we onze klanten daarover geïnformeerd. Velen vinden het jammer dat we stoppen en we hebben erg veel sympatieke reacties ontvangen. Bedankt daarvoor.

Ik blijf tot eind 2020 klantenondersteuning bieden, maar er verandert wel het een en ander. Eind maart is ons kantoor gesloten en ik heb sindsdien minder tijd voor klantenondersteuning.

Ik ben bereikbaar via e-mail (info@anteater.nl en helpdesk@anteater.nl) en via Whatsapp en SMS (06 - 23 70 51 85). U kunt niet meer bellen. Ik probeer elke dag de e-mails af te handelen, de apps te beantwoorden en mensen terug te bellen. De codelijsten worden dagelijks ge-update en ik heb de beschikking over TeamViewer om in geval van nood een PC over te nemen.

Beeldveilen met Ant-EAB

Het meesturen van een productfoto met de EAB wordt steeds vaker verplicht gesteld. Hieronder meer informatie over de twee opties die u met Ant-EAB heeft.

Goede productfoto's maken


Als u wilt weten waarom goede productfoto's zo belangrijk zijn. Of als u wilt weten hoe Pieter Kolk met Ant-Beeld werkt, bekijk dan onderstaande video. Deze video is gemaakt door FloraHolland, bij een klant van AntEater, kwekerij Pieter Kolk BV.